esővíz gyűjtés

Esővízgyűjtés

Lehetőség szerint gyűjtsük össze az esővizet kertünkben, lágysága miatt kiválóan használható érzékenyebb növények öntözésére is!

 

Könyvajánló

Sziklakertek

A kertépítés fontos része lehet a sziklakert megépítése. Váltsuk valóra sziklakertről szőtt álmainkat! A tervezéstől a gondozásig minden tudnivalót gyorsan és könnyen megtalálhatunk ebben a könyvben. A dupla oldalak lépésről lépésre bemutató képsorozatai és a hozzájuk fűzött, könnyen érthető magyarázatok garantálják, hogy profi kertészekké váljunk. Extra: éves gondozási napló és növénylista. A könyvben több mint 200 színes ábra és fotó található.

>>>


Cikkajánló

A kertépítés, kertfenntartás munkáihoz próbáltunk összegyűjteni hasznos információkat, fontos tudnivalókat, felhívni a figyelmet a gyakran elkövetett hibákra. Mit kell tudni a növények ültetéséről, a gyepesítésről, az automata öntözőrendszerekről? Segítünk ezekre választ adni!

A kertépítés nagy része házilag is megoldható, árudák, kertépítő szakemberek szívesen segítenek ötleteink megvalósításában, tanácsokkal, ötletekkel is támogathatják a házilagos kertépítést