esővíz gyűjtés

Esővízgyűjtés

Lehetőség szerint gyűjtsük össze az esővizet kertünkben, lágysága miatt kiválóan használható érzékenyebb növények öntözésére is!

 

Könyvajánló

A PÁZSIT GONDOZÁSA

 

A kertépítés utáni legnagyobb munka a gyep gondozása. Nyírjunk vagy kaszáljunk? Egészen rövidre vágjuk a gyepet, vagy kicsit hosszabbra hagyjuk? A lombot gereblyézni kell, a nyesedéket elhordani, a műtrágyát adagolni. A finom pázsitnak törődésre van szüksége. Korántsem könnyű azonban eligazodni a fűnyírók, a műtrágyák, és az egyéb pázsitápolási kellékek már-már átláthatatlanul gazdag kínálatában. Rövid áttekintésünkkel segítünk megkönnyíteni a helyes választást.

>>>

Cikkajánló

A kertépítés, kertfenntartás munkáihoz próbáltunk összegyűjteni hasznos információkat, fontos tudnivalókat, felhívni a figyelmet a gyakran elkövetett hibákra. Mit kell tudni a növények ültetéséről, a gyepesítésről, az automata öntözőrendszerekről? Segítünk ezekre választ adni!

A kertépítés nagy része házilag is megoldható, árudák, kertépítő szakemberek szívesen segítenek ötleteink megvalósításában, tanácsokkal, ötletekkel is támogathatják a házilagos kertépítést